בלב שוק מחנה יהודה, נפתח לאחרונה "פטטה”, צמד דוכנים כשרים למהדרין שמוקדשים כל כולם למנה הספרדית המפורסמת patatas de feria – תפוחי אדמה מוקרמים.
דוכן אחד של patata חלבי והתפריט בו מושתת כולו על תפוחי אדמה בבסיס או בטטה, כשמעל הקרמה בגבינות איכותיות ושלל תוספות לבחירה.
מנות לדוגמה: ׳אל גוסטו׳-רוטב שמנת, גבינה מגורדת, תוספות ורטבים לבחירה (בתפו״א 24 ש״ח, בבטטה 29 ש״ח),
׳אספניה׳: רוטב שמנת, גבינה מגורדת, זיתים ירוקים, תירס ורוטב שום (בתפו״א 32 ש״ח, בבטטה 39 ש״ח) וצ‘דר: רוטב שמנת, גבינה מגורדת, בצל מקורמל, רוטב צ'דר ונאצ‘וס (תפו״א 35 ש״ח, בטטה 41 ש״ח)
ב-ptata meat, הדוכן הבשרי מנה עולה 45 ש״ח ובתפריט תמצאו את האפשרויות הבאות: תפו״א או לחמניה, בשר לבחירה: אסאדו, בשר טחון, נקניקיות או שווארמה עוף, 2 רטבים לבחירה דוגמת מעושנת הבית, צ׳ימיצ׳ורי, חרדל וטחינה וכן תוספות של בצל מקורמל, פטריות וביצה קשה (הביצה בתוספת תשלום של 3 ש״ח)
על שני המקומות אמונה מרים בן זקן, בסך הכל בת עשרים, שהחלום שלה היה להביא את המנה עליה גדלה בספרד, לשוק מחנה יהודה אותו היא כל כך אוהבת.
כתובת המקום: רחוב השקד 21, שוק מחנה יהודה
שעות פעילות: בין הימים א-ו׳, שעות הפתיחה: 11:00- עד אחרון הלקוחות, מוצאי שבת- עם צאת השבת ועד אחרון הלקוחות.
כשר למהדרין
צילום: אסף קרלה